Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí oháňka s omáčkou

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Podle obratlových dílů rozkrájenou oháňku vypereme ve vlažné vodě a dusíme v zeleninovém základu, z něhož připravíme vhodnou omáčku, například okurkovou, hořčicovou, vinnou, apod. Připravenou dochucenou omáčku nalijeme na dušenou oháňku. Omáčku udržujeme v teple. Podáváme s vařenými bramborami, s houskovými knedlíky, apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!