Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná vepřová panenka se sýrem a křenem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřovou panenku po délce propíchneme nožem tak, abychom mohli dovnitř vsunout špalíčky sýra zabalené do anglické slaniny. Otvor uzavřeme špejlí. Po obvodu napícháme do panenky pražené mandle a pak okořeníme povrch solí, pepřem, vegetou, česnekem a majoránkou. Maso naložíme do oleje a necháme hodinu odpočinout. Opékáme po obou stranách – z každé asi 7 minut. Do výpečku po opečeném mase přidáme máslo, sójovou omáčku, víno a křen. Za stálého míchání necháme chvíli probublat. Podáváme s rýží, bramborami nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!