Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh se smetanovou omáčkou podle nás

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže a osolíme a opepříme. Pstruhy si na pánvičce s olejem zprudka opečeme a dáme do mírně rozehřáté trouby. Vypečenou šťávu ze pstruhů zaprášíme moukou a zalijeme vínem a povaříme. nakonec vlijeme smetanu a pohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |26. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!