Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto se šmakounem

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Šmakouna nakrájíme na kostičky, vložíme do osmahlé cibule, okořeníme, přidáme papriku a sójovou omáčku, osolíme, opepříme a zalijeme masovým nebo zeleninovým bujónem (bez glutamátu). Takto připravenou směs promícháme s uvařenou rýží, přidáme hrášek a dobře promícháme. Posypeme nastrouhaným uzeným tofu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |1. června 2013
ze šmakouna vařím často Odpovědět
jola |15. února 2013
taky zkusím Odpovědět
evahu |14. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
dajul |12. února 2013
to by mi chutnalo Odpovědět
Jana 9|21. ledna 2014
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!