Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený jazyk s křenovou omáčkou I

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla a mouky uděláme jíšku,kterou zalejeme vývarem. Rozšleháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Omáčku vaříme 10 min, pak přidáme smetanu a ještě povaříme 10 min.Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen, osolíme a podle chuti přidáme cukr a ocet. Uvařený jazyk oloupeme, nakrájíme na plátky ,dáme na talíř, přilejeme omáčku a podáváme s bramborem nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!