Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská ščedračka

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přes noc namočený hrach, sušené švestky a hrušky uvaříme do měkka v 1 litru velmi slabě osolené vody. Polévku procedíme a hrách, švestky a křížaly do ní přes síto prolisujeme. Přidáme hrst na drobno nakrájených hub a ještě chvíli povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |30. řijna 2013
Paráda, vyzkouším Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
švestičky,hmmmm? Odpovědět
MsGracia |4. dubna 2013
Valašské recepty jsou trochu divné,ale jsou výborné. Je to recept z valašské kuchařky. Odpovědět
david.kruml.1 |4. dubna 2013
zvláštní recept musím zkusit Odpovědět
Jana 9|28. března 2015
ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!