Co hledáte?

TOP nabídka

Tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle ( tagliare „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Nejoblíběnější tvar, vhodné k omáčkám.

48Kč

s DPH 55Kč

Pesto ze sušených rajčat

Pesto ze sušených rajčat

Pesto ze sušených rajčat je velice oblíbené. Připravuje se z kvalitních rajčat s kapary a opražených piniových oříšku. Pesto se tepelně nezpracovává, konzervuje se pouze olivovým olejem. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olejem.

86Kč

s DPH 99Kč

Spaghetti

Spaghetti

Spaghetti je dlouhý, tenký, válcovitý druh těstoviny italského původu. Špagety, což je zdrobnělina spago , což znamená "tenký řetězec" nebo "provázek". Je to italské národní jídlo.

48Kč

s DPH 55Kč

Akční nabídka

Tagliatelle celozrnné

Tagliatelle celozrnné

Tagliatelle ( tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme opražená semínka.

56Kč

s DPH 65Kč

Gnocchi bramborové

Gnocchi bramborové

Nemusejí se vařit ve vodě, stačí je na pánvi s olejem a s troškou vody prohodit. Pokud je chcete vařit stačí 40 vteřin. Připravujeme z červených brambor pečených na mořské soli.

48Kč

s DPH 55Kč

Bigoli

Bigoli

Bigoli je pasta ve tvaru dlouhého a tlusté trubky. Tento termín používaný v Trevisu , zatímco termín pici je používán v Toskánsku pro podobné velikosti těstoviny bez otvoru ve středu.

48Kč

s DPH 55Kč

Trháky

Chitarini

Chitarini

Chitarini je původní tvar špaget, které se dříve krájeli na strunách - vyslovujte kytarýny. Jsou na povrchu perforované, někteří říkají chlupaté a proto na sebe výborně nabalují omáčky. Nestane se vám tedy, že sníte pastu a omáčka zůstane na dně talíře.

48Kč

s DPH 55Kč

Pesto Rukolové

Pesto Rukolové

Rukolové pesto je pro zákazníky hit. Připravuje se z částečně spařené a částečně čerstvé rukola, aby se potlačila její štiplavá chuť. Na porci pasty cca jedna lžíce. Můžete přidat i do salátů. Po použiti zalijte opět olivovým olejem.

86Kč

s DPH 99Kč

Pesto Sicilské ořechové

Pesto Sicilské ořechové

Sicilské pesto s ořechy je variantou antického receptu, nazývané také “pesto alla trapanese“, pocházejíc ze sicilského přístavu Trapani. Je velice jemné a lahodné. Doporučuji jak na těstoviny tak na toust.

86Kč

s DPH 99Kč

Novinky

Pesto lilkové s olivami

Pesto lilkové s olivami

Pesto se připravuje z pečeného lilku a černých oliv. Je jemné, chuť lilku podtrhují kvalitní černé olivy. Na porci pasty cca jedna lžíce. Po použiti zalijte opět olejem.

86Kč

s DPH 99Kč

Kukuřičné Makaroni

Kukuřičné Makaroni

lidí, kteří mají alergii na lepek je stále více a proto se snažíme i jim dopřát kus Itálie na talíři v kvalitní formě čerstvých kukuřičných těstovin.. jsou velice chutné doporučuji...

51Kč

s DPH 59Kč

Kukuřičné Tagliatelle

Kukuřičné Tagliatelle

lidí, kteří mají alergii na lepek je stále více a proto se snažíme i jim dopřát kus Itálie na talíři v kvalitní formě čerstvých kukuřičných těstovin.. jsou velice chutné doporučuji...

57Kč

s DPH 65Kč