Telecí maso, které podáváme s bramborovou plackou. Příprava je trochu složitější.
2 ks | cibule |
600 g | telecí kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
1 lžíce | máslo |
300 g | žampiony |
200 ml | bílé víno |
1 lžíce | polohrubá mouka |
1.5 kelímku | smetana ke šlehání (200 ml) |
na ozdobu | |
1 svazek | petrželka |
podle potřeby | |
6 lžic | olej na smažení |
příloha | |
1 kg | nemoučné brambory |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena