Conchigliette (mušličky) uvaříme v mírně osolené vodě s olivovým olejem tak, aby byly měkké, zároveň však ještě pevné. Důkladně je scedíme, vrátíme do hrnce a udržujeme teplé.
Kolečka mrkve povaříme 2 minuty v mírně osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a odložíme na talíř.
Ve woku nebo na velké pánvi opékáme na kukuřičném oleji asi minutu na mírném ohni zázvor. Potom jej lopatkou s otvory z woku nebo pánve odstraníme a vyhodíme.
Na oleji s příchuti zázvoru opékáme cibiili, česnek, celer a papriky zhruba
2 minuty, přidáme mrkev a kukuřičné klásky a opékáme ještě 2 minuty. Do zeleniny vmícháme těstoviny.
Kukuřičný škrob rozmícháme s vodou na hladkou kaši. Vmícháme do ní sójovou omáčku, šery a med. Touto směsí pak přelijeme těstoviny se zeleninou a vše za občasného zamíchání 2 minuty povaříme. Pokrm můžeme ochutit pálivou omáčkou. Upravíme na talíře, ozdobíme červenou paprikou a podáváme.
Zdroj: Špalíček receptů Těstoviny
Nakladatelství SLOVART