Dokonalé spojení oblíbených těstovin s chutnou rybou.
Hodnocení
4.0
/ 5 (15x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
5x
Ingredience
4 lžíce
olej
2 ks
cibule
1 hrst
sekaná petržel
150 g
zakysaná smetana
150 ml
smetana ke šlehání
1 balíček
těstoviny penne
300 g
filet z lososa
podle chuti
sůl
podravka
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, scedíme a necháme okapat.
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Z lososa stáhneme kůži a nakrájíme na kostky.
Na pánvi, nejlépe ve woku necháme zesklovatět cibuli a přidáme lososa. Chvilku restujeme, nalijeme smetanu, přidáme zakysanou smetanu a provaříme. Ochutíme podravkou, nasekanou petrželkou a vmícháme těstoviny.
Těstoviny s čerstvým lososem ihned podáváme.