5 ks | vejce | |
2 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
petrželka | ||
mletý černý pepř | ||
podle potřeby | ||
rostlinný olej | ||
klobása chorizo |
Ve dvou kastrůlkách necháme rozehřát dostatečné množství rostlinného oleje. Do jednoho vložíme na plátky nakrájené brambory, do druhého nahrubo nakrájenou cibuli. Necháme restovat asi 10 minut, pak slijeme olej a promícháme dohromady. Přidáme nakrájené chorizo, petrželku a rozšlehaná vejce. Osolíme a opepříme a směs vlijeme na pánev, na které jsme nechali rozehřát olivový olej. Tortillu s klobásou chorizo opečeme z obou stran, nandáme na talíř a podáváme. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!
Recept na tortillu s hráškovým pyré krok za krokem
Domácí tortilly jsme se naučili v jednom z minulých fotoreceptů. Dnes si je naplníme čistě zeleninovou směsí a výrazným sýrem feta.
5 surovin a trocha trpělivosti: Tak málo stačí k výrobě levných domácích tortill
Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.
Autor:Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena