Uzené tofu nakrájíme na kostičky a necháme je hodinu marinovat v sojové omáčce se špetkou kari. Tofu poté vložíme do sáčku s moukou a pytlíkem zatřepeme.
Barevné papriky a chilli papričku bez semínek nakrájíme na kostičky nebo proužky. Oloupanou mrkev a vařené bambusové výhonky nakrájíme na slabé tyčinky, oloupanou cibuli na tenká kolečka. Očištěnou hlívu ústřičnou nakrájíme na menší kousky. Oloupaný česnek rozmáčkneme.
Na pánvi wok s olejem orestujeme česnek, který po chvíli odstraníme. Přidáme tofu oklepané od mouky a po chvíli zeleninu s hlívou. Restujeme do křupava, maximálně však 10 minut. Podle potřeby po lžíci podléváme zeleninovým vývarem nebo jen vodou. Do hotové zeleniny s uzeným tofu přidáme omáčku teriyaki, strouhaný zázvor, sůl a mletý pepř.
Uzené tofu se zeleninou podáváme ihned s rýží basmati nebo jen s pečivem.