Recept na bezmasou tlačenku podle receptu, který zvládne každý začátečník.
4 ks | okurka sterilovaná |
4-5 lžic | tatarská omáčka |
0.5 konzervy | hrášek sterilovaný |
4 ks | vejce natvrdo |
0.5 lžičky | mletý barevný pepř |
1 lžička | sušená bazalka |
1 balíček | čirá želatina v prášku |
100 g | sterilovaná barevná kapie |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvé bylinky |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena