Recept z hovězího masa z polévky s rajčaty. Nejlépe chutná s těstovinami.
Hodnocení
2.7
/ 5 (7x)
Doba přípravy
35 min
Chutnalo
1x
Ingredience
2 lžíce
máslo
1 ks
cibule
1 lžíce
ostrý kečup
0.5 kg
vařené hovězí
6 ks
rajčata
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
podle potřeby
vývar
na ozdobu
bazalka
Postup přípravy
Vařené hovězí maso z polévky nakrájíme na plátky a potřeme kečupem.
Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme oloupaná a na kolečka pokrájená rajčata a osolíme. Až se vydusí šťáva, přidáme pokrájené maso.
Trochu opepříme a na rajčatech opečeme. Podle potřeby podlijeme vývarem, chvíli povaříme a dochutíme vegetou.
Vařené hovězí s rajčaty podáváme s těstovinami a na talíři ozdobíme třeba lístky bazalky.