Plátky vepřové krkovice naložíme den předem do marinády připravené z oleje, oloupané cibule nakrájené na jemno, mleté sladké papriky, soli, sójové omáčky a trochu sweet chilli.
Naložené plátky napícháme na jehlu s podstavcem. Jehlu s masem postavíme na pánev, pánev zalijeme trochou vody a postavíme do trouby předehřáté na 220 °C. Pokud dělám jehlu větší, používám jako podporu grilovací rošt pro mikrovlnné trouby.
Vepřové maso přelijeme marinádou, později marináda steče do pánve s vodou a vše přeléváme steklou marinádou, aby maso nevyschlo. Maso postupně okrajujeme nožem tak jako klasický kebab či gyros.
Vepřový kebab můžeme podávat v pita chlebu se zelím nebo jinou zeleninou podle chuti. Kebab lze podávat i na talíři s hranolky nebo opečenými brambory. Ke kebabu je dobré přidat omáčku z majonézy či jogurtu.