Z vepřového masa odstraníme všechny tučné části a blány. Pak maso nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Zeleninu očistíme a nasekáme. Česnek utřeme.
Ve wok pánvi rozehřejeme olej a smažíme v něm 4 - 5 minut na mírném plameni maso, cibuli a česnek, dokud maso mírně nezhnědne. Smícháme hladkou mouku s rajčatovým protlakem a směs přidáme do pánve společně s vývarem. Vmícháme žampióny, papriku, sůl, pepř a část strouhaného muškátového oříšku. Stroganoff přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a 20 minut vaříme na mírném plameni, aby maso změklo. Odstavíme pánev z ohně a vmícháme jogurt. Již nevařme.
Vepřový Stroganoff dáme na talíře s rozprostřenou rýží a ozdobíme ještě1 lžící bílého jogurtu a špetkou mletého muškátového oříšku. Vepřový Stroganoff ihned podáváme.