Tento recept doporučuji všem milovníkům vepřové kotlety, protože je opravdu výborný. Nevěříte? Tak zkuste sami.
50 g | slanina |
30 g | olej |
40 g | cibule |
60 g | sádlo |
100 g | houby |
20 g | hladká mouka |
700 g | vepřová kotleta vcelku |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
masový vývar |
Vepřovou kotletu nakrájíme na plátky cca 2 cm, naklepeme, pomoučíme hladkou moukou a na omastku maso prudce opečeme.
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a společně s oloupanou a nadrobno krájenou cibulí je mírně podusíme na oleji. K vepřové kotletě přidáme houby s cibulkou, osolíme, podlijeme vývarem podle potřeby a vše podusíme doměkka.
Vepřové kotlety na houbách podáváme s těstovinami či jinou přílohou dle vlastního výběru.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než právě s nadcházejícím víkendem se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
autor admin_lucka2
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena