Snadný recept na výborné jídlo - alternativu k obligátnímu českému knedlu-vepřu. Dobrý způsob, jak do dětí dostat trochu zeleniny v chutném a neobvyklém jídle. Vaření v tlakovém hrnci zkrátí dobu přípravy na polovinu.
4 lžíce | olej | |
2 lžíce | solamyl | |
1 ks | cibule | |
1 ks | pórek | |
2 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
0.5 kg | vepřová kotleta | |
1 plechovka | kokosové mléko | |
marináda | ||
---|---|---|
1 stroužek | česnek | |
2 lžíce | olej | |
0.5 lžičky | skořice mletá | |
2 lžíce | hořčice plnotučná | |
3 kuličky | kardamom | |
1 lžička | mleté chilli | |
1 lžička | mletá kurkuma | |
1 lžíce | garam masala | |
podle chuti | ||
sůl | ||
libeček | ||
petrželová nať | ||
mletý černý pepř |
Autor:yanchee
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena