Rychlý salát ze zelí, čerstvého a kompotovaného ovoce.
Hodnocení
4.5
/ 5 (4x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
2 ks
jablko
3 lžíce
majonéza
300 g
zelí
1 lžíce
cukr krystal
1 kelímek
bílý jogurt
1 plechovka
ananasový kompot
150 g
hroznové víno
podle chuti
sůl
Postup přípravy
Zelí nastrouháme, jablka omyjeme, pokrájíme a zbavíme jadřince. Kompotovaný ananas necháme okapat.
Jablka, ananas a hroznové víno promícháme, doplníme o bílý jogurt, majonézu, cukr krystal a sůl. Všechny ingredience přidáme k míse se zelím a smícháme tak, aby bylo vše rovnoměrně pokryto jogurtovo-majonézovou vrstvou.
Zelný salát necháme před podáváním vychladit.