Chutně připravené filety z aljašské tresky pro milovníky ostřejších pokrmů.
Hodnocení
4.6
/ 5 (23x)
Doba přípravy
25 min
Chutnalo
2x
Ingredience
4 stroužky
česnek
8 lžic
olej
4 lžíce
máslo
4 lžíce
sójová omáčka
4 lžíce
barevný celý pepř
600 g
filet aljašské tresky
podle chuti
sůl
Postup přípravy
Filety tresky opláchneme a na ubrousku vysušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Barevný pepř pomocí hmoždíře nebo mlýnku nadrtíme těsně před přípravou.
Připravenou tresku potřeme česnekem, zakapeme sójovou omáčkou a důkladně posypeme drceným barevným pepřem.
Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a připravenou tresku na něm z obou stran opečeme.
Takto připravenou aljašskou tresku v barevném pepři můžeme podávat s přílohou podle chuti.