Recept na klasický český oběd - uzené maso, zelí a bramborové válečky.
10 dkg | slanina |
3 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
4 plátky | uzené maso |
500 g | kysané zelí |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
brambory | |
příloha | |
1 ks | vejce |
4 ks | brambory |
10 dkg | hrubá mouka |
1 lžíce | dětská krupice |
autor Renegene
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena