V misce rozmícháme balsamikový ocet s olivovým olejem, solí a pepřem. Omytá rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme je do směsi octa a oleje. Okořeníme špetkou oregana, bazalkou a necháme asi 2 hodiny marinovat.
Kuřecí maso mezitím nakrájíme na tenké plátky, naklepeme a dáme asi na hodinu do mléka. Parmazán nastrouháme a smícháme s nasekanou petrželkou a strouhankou. Lehce osolíme.
Plátky masa obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec v ochucené strouhance. Strouhanku důkladně přimáčkneme. Pak maso ještě jednou obalíme ve vejcích a strouhance.
Rozehřejeme troubu na 180 - 200 °C a na plech s pečícím papírem položíme připravené maso. Kuřecí maso pokapeme olivovým olejem, plech vložíme do trouby a upečeme dozlatova. Ke konci pečení dáme do trouby zapéct chléb a potřeme ho česnekem.
Na chléb položíme plátky masa a přelijeme rajčatovou marmeládou.