Místo tradičního servírování sýrů na prkénku s ořechy a sušeným ovocem zkuste zvolit netradiční prezentaci na čekankovém listě. Hosty dostanete nejen super vzhledem, ale i báječnou chutí.
Hodnocení
3.4
/ 5 (5x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
1 ks
pomeranč
1 hrst
vlašské ořechy
1 hrst
sušené brusinky
1 ks
bílá čekanka
1 balení
sýr Tartare apérifrais provence
podle chuti
med
Postup přípravy
Čekanku rozdělíme na jednotlivé puky, ozdobíme kostičkami vykrájeného pomeranče, sýrem Tartare Apérifrais Provence, na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr vše zakápneme medem.
Čekankové puky se sýrem Tartare podáváme jako neodolatelnou chuťovku k různým příležitostem.