Jednoduchý recept na pomazánku na nejrůznější pečivo, chlebíčky a jednohubky - hodí se i na oslavy.
Hodnocení
4.0
/ 5 (9x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
1x
Ingredience
4 ks
vejce
4 ks
brambory
1 ks
cibule
1 ks
celer
1 sklenice
tatarská omáčka
podle chuti
sůl
hořčice
mletý pepř
Postup přípravy
Brambory a celer očistíme, obojí uvaříme doměkka. Vejce uvaříme natvrdo. Všechno slijeme a po vychladnutí nastrouháme.
Cibuli oloupeme a nastrouháme, přidáme k vejcím, bramborám a celeru. Podle chuti celerovou pomazánku opepříme, osolíme a promícháme s hořčicí a tatarskou omáčkou.
Celerovou pomazánku necháme vychladit a pak ji mažeme na pečivo.