Výborná polévka z řapíkatého celeru s kousky čerstvého lososa určitě překvapí milovníky těchto surovin svou jedinečnou chutí.
1 lžíce | máslo |
250 g | brambory |
25 g | čerstvý zázvor |
1 l | zeleninový vývar |
100 ml | sladká smetana |
400 g | řapíkatý celer |
1 ks | menší pórek |
100 ml | bílé suché víno |
250 g | čerstvý losos bez kůže |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
lupínky mandlí | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželová nať |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena