Plátky srnčí kýty s delikátní vinnou omáčkou. Recept na dobrou zvěřinovou specialitu.
cibule | |
celer | |
mrkev | |
špek | |
450 ml | červené víno |
rajský protlak | |
srnčí kýta | |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
jalovec | |
bobkový list | |
nové koření | |
černý pepř | |
třtinový cukr | |
podle potřeby | |
olivový olej |
Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa
Lovecká sezóna bude již brzy v plném proudu a byla by veliká škoda této příležitosti nevyužít a nevyzkoušet nové recepty. Kančí maso je tmavé a libovější než třeba vepřové, hodí se na přípravu minutek i do gulášů. Máme pro vás 8 výborných receptů právě z kančího masa.
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena