Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobné kousky.
V pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso orestujeme. Přidáme zeleninou směs a společně restujeme. Směs okořeníme solí, pepřem, zázvorem, skořicí a sójovou omáčkou. V případě, že je směs moc řídká, zahustíme ji solamylem. Náplň by neměla téct, jinak nepůjdou závitky plnit a na pánvi budou prskat.
Stranou si v míse s vodou připravíme podle návodu rýžový papír. Ten je k dostání v každém supermarketu (v oddělení exotických potravin, někdy také u rýže).
Až papír změkne, naplníme jej lžící směsi, svineme do závitku a přeložíme konce, aby směs nemohla vytéct. Někdy je dobré použít dva papíry na sobě, aby směs dobře držela uvnitř.
Poté smažíme čínské závitky na rozpáleném oleji. Čínské závitky nemusíme podávat s přílohou.