Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Vmícháme nakrájená rajčata a ještě chvíli restujeme, dokud rajčata nepustí šťávu. Potom přidáme 2 bobkové listy, vinný ocet, cukr, rozmarýn, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. Vše přivedeme k varu a dusíme asi 40 minut. Podle potřeby podléváme trochou vývaru.
Kuře očistíme, rozdělíme na 6 porcí, omyjeme a osušíme. Ochutíme pepřem a solí. Každou porci zvlášť zprudka opečeme na rozpáleném oleji a vložíme k rajčatům. Zvolna dusíme pod pokličkou doměkka.
Porce rozdělíme na talíře, přelijeme vydušenými rajčaty a podáváme. Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo pečivo.