Jehněčí hřbet s příchutí tymiánu a česneku dušený se zeleninou.
5 stroužků | česnek |
100 g | cibule |
400 g | rajče |
100 g | karotka |
2 lžíce | rajčatový protlak |
1 snítka | čerstvý tymián |
100 g | řapíkatý celer |
4 porce | jehněčí hřbet s kostí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
masový vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena