Příprava skvělého rybího filetu. Recept na filet ze pstruha s chřestovo-fenyklovým přelivem, šafránovo-chřestovým suflé a rajčatovým tataráčkem.
sůl | |
70 g | máslo |
tymián | |
4 ks | pstruh |
příloha | |
---|---|
sůl | |
2 ks | vejce |
30 g | máslo |
50 g | strouhanka |
100 ml | smetana |
200 g | chřest |
šafrán | |
50 g | hladká mouka |
1 ks | kypřicí prášek |
omáčka | |
50 g | máslo |
100 ml | smetana |
200 g | chřest |
0.25 ks | fenykl |
směs | |
50 g | cibule |
pažitka | |
200 g | rajče |
pepř | |
olivový olej | |
balzamikový ocet |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena