Z krůtích prsou připravíme 4 silnější plátky a v každém uděláme ostrým nožem kapsu. Pokud to tvar prsou neumožňuje, nakrájené plátky jen opatrně naklepeme.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na plátky pokrájené žampióny, česnek utřený se solí, pepř, tymián, promícháme a krátce společně opečeme.
Přilijeme smetanu a za stálého míchání necháme odpařit téměř všechnu tekutinu. Žampióny necháme zchladnout a směs rozdělíme na jednotlivé plátky masa (nebo dovnitř kapsy).
Masové kapsy nakonec uzavřeme špejlí anebo plátky přehneme přes náplň a okraje spíchneme párátkem.
Plněné krůtí steaky plněné žampiony nakonec osolíme, potřeme jemně olejem a grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 4 minuty.
Zdroj: Eklasa.cz