Cibuli oloupeme a nasekáme opravdu najemno. Mleté hovězí maso smícháme s vejcem, cibulí, worcesterovou omáčkou a podle chuti směs osolíme a opepříme. Hmotu dobře propracujeme.
Z hovězí hmoty tvoříme placky, které mají průměr asi 8 cm a 1 cm výšku.
Rozpálíme si pánev a na ní olej. Do rozpáleného oleje klademe hovězí hamburgery. Asi po 2 minutách je obrátíme a smažíme z druhé strany.
Zatím si rozřízneme housky. Spodní část potřeme hořčicí. Vložíme hovězí hamburger. Na něj dáme plátek sýra, ozdobíme plátkem rajčete a kolečky okurky. Nakonec vše zakapeme kečupem a přikryjeme houskou.
Hamburger originál ihned konzumujeme.
A nakonec ještě malá rada. Pokud je hamburger moc vysoký, přimáčkneme ho dlaní k talíři. Pak už nebude problém se do něj pořádně zakousnout.