Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. V hrnečku vidličkou rozšleháme žloutky a s moukou zlehka vmícháme do sněhu.
Troubu rozehřejeme na 170 °C. Hmotu rozdělíme na poloviny a dáme do dortové formy vyložené pečícím papírem pomazaným máslem a poprášeným moukou. Pečeme asi 10 minut do zezlátnutí povrchu.
První díl i s papírem dáme vychladnout na mělký talíř. U druhého dílu papír sloupneme a vložíme vychladnout do hlubokého talíře.
Ušleháme pevnou šlehačku, navrstvíme ji do kloboučku, který se nám vytvoří v hlubokém talíři a díly k sobě přiklopíme. Polijeme rozehřátou čokoládou s rumem a ozdobíme mandlovými lupínky nebo strouhanými vlašskými ořechy.
Indiána se šlehačkou a čokoládovou polevou podáváme vychlazeného jako lahodný zákusek například k šálku kávy.