Na vále smícháme mouku, cukr a kakao. Uděláme důlek, rozklepneme do něj vejce a přidáme na menší kousky nakrájené povolené máslo. Opláchneme pomeranč, kůru z něj ostrouháme na jemném struhadle a přidáme do těsta.
Všechny suroviny na vále rukama rychle zpracujeme. Z kakaového těsta uděláme hroudu, zabalíme do fólie a uložíme na půl hodiny do chladničky.
Vychlazené těsto rozválíme na pomoučněném válu na placku o tloušťce asi 3 mm a formičkami vykrajujeme různé tvary, vždy jeden s otvorem. Vypíchnuté tvary klademe na plech vyložený papírem na pečení a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme 5 - 10 minut.
Máslo vyšleháme s cukrem, kakaem a salkem do hladkého krému. Kakaovým krémem slepujeme cukroví, vždy jedno plné a jedno s otvorem. Kakaové cukroví plněné krémem skladujeme v chladu.