Rybí pochoutka z české tradiční ryby.
40 g | olej |
sůl | |
800 g | kapr |
150 g | žampiony |
mletý pepř | |
paprika mletá | |
100 g | anglická slanina |
Kapra nakrájíme na porce, prosolíme a opepříme. Můžeme také lehce ochutit paprikou sladkou, pálivou nebo jejich směsí.
Anglickou slaninu nakrájíme na slabé nudličky, lehce orestujeme na rozpáleném oleji, vložíme porce kapra a po obou stranách opečeme. Žampiony nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme zvlášť na oleji. Potom je přidáme k porci kapra, prohřejeme a podáváme s bramborem.
Foto: Profimedia.cz
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena