Vejce utřeme s cukrem a rozpuštěným máslem. Vmícháme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme dozlatova. Upečený korpus necháme vychladnout.
Zatím si připravíme krém. Koka sušenky rozdrtíme válečkem. Drobky vsypeme do misky, zalijeme smetanou a smícháním vytvoříme kašovitou hmotu. Máslo utřeme a postupně do něj vmícháme koka kaši a cukr. Krém natřeme na vychladlý korpus.
V kastrůlku rozehřejeme tuk, rozlámeme do něj čokoládu a vymícháme hladkou polevu. Vlažnou polevu rozetřeme na vychladlý moučník, opět vložíme do lednice ke ztuhnutí, kde zůstává do porcování před podáváním.
Koka řezy krájíme nožem ohřátým v horké vodě.