Výborná jemná polévka, která vám bude určitě chutnat.
Hodnocení
3.9
/ 5 (7x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
sůl
50 g
celer
400 ml
voda
50 g
mrkev
bílý pepř
bazalka
400 g
rybí filé
50 ml
rama creamfine ke šlehání
podle potřeby
Rama Culinesse
tekutá jíška
Postup přípravy
Rybí filé opečeme na ramě společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.
Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme majonézu. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí.
Krémovou rybí polévku podáváme nejlépe teplou. Dobrá je s čerstvým pečivem nebo krutonky.