Krůtí řízky očistíme a naklepeme. Přepůlíme je, osolíme a okořeníme čerstvě drceným pepřem. Parmezán nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky. Špenát opláchneme.
Na plátek krůtího masa položíme plátek šunky, hustě posypeme parmezánem, navrch položíme list špenátu. Řízek svineme do závitku a upevníme párátkem, aby držel tvar. U zbylých krůtích kousků postupujeme stejně.
Závitky zprudka opečeme v rozpáleném oleji a vyjmeme z pánve.
Do výpeku v pánvi vložíme cibuli s česnekem a osmahneme. Přilijeme kuřecí vývar, bílé víno a dochutíme muškátovým květem.
Do vzniklé šťávy vložíme opečené závitky a necháme asi 10 minut podusit.
Ideální přílohou je rýže.