Očištěný kuřecí steak vložíme na pánev s mřížkovým vzorem vymazanou hrudkou másla a olivovým olejem. Zprudka steak opečeme až do zlatavé barvy z obou stran a steak vyjmeme z pánve. Máslo s olejem slijeme z pánve. Na dně pánve zůstanou neskutečně dobré přípečky, které pak dají jídlu skvělou karamelovou chuť.
Kuřecí steak vrátíme zpět do pánve, přidáme mléko s nastrouhanou kůru z citronu, celou skořici, rozetřený česnek a nasekanou čerstvou šalvěj. Směs se steakem vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme 15 - 20 minut. S citronovou kůrou se mléko trochu srazí a vznikne dokonalá omáčka.
Rýži uvaříme podle návodu na balení. Nejlepší bude použít italskou kulatozrnnou rýži arborio. Na pánvi orestujeme proužky citronové kůry, až začnou lehce zlátnout a poté přidáme scezenou ještě horkou rýži. Promícháme a přidáme hrst nasekaného koriandru.
Křupavý kuřecí steak připravený na mléce a čerstvé šalvěji servírujeme na citronové rýži.