Kuře očistíme a dáme do velkého hrnce. V mističce si namícháme marinádu z čerstvé citronové šťávy, mletého chilli a černého pepře. Marinádu nalijeme na kuře. Dobře zamícháme, přikryjeme a necháme na chladném místě 3 - 4 hodiny odležet.
Ve velké pánvi roztopíme ghee a olej, přidáme najemno nakrájenou velkou cibuli a česnek, nastrouhaný zázvor a asi 5 minut dusíme, dokud nám směs nezměkne. Poté přidáme koriandr, římský kmín, kurkumu a chilli, podusíme ještě další minutu.
Ke směsi přidáme naložené kuře i s marinádou a necháme zhnědnout po všech stranách. Podle chuti kuře madrás dosolíme. Ke kuřeti přilijeme vodu, přivedeme k varu, přikryjeme a 30 minut vaříme. Přidáme garam masalu, přikryjeme a vaříme dalších 15 minut, dokud kuře nezměkne.
Pokud je kuře příliš suché, přilijeme ještě trochu vody. Tímto je kuře madrás hotové.
Kuře madrás rozporcujeme, rozdělíme na talíře a podáváme s rýží nebo indickým chlebem.