Polévka, kterou můžete dát s přehledem na slavnostní stůl.
Hodnocení
3.2
/ 5 (102x)
Doba přípravy
120 min
Chutnalo
2x
Ingredience
0.3 ks
celer
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
100 g
kuřecí srdce, žaludek, játra
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
příloha
1-2 ks
vejce
3 lžíce
studená voda
Postup přípravy
Oprané drůbky nakrájíme na menší kousky. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
Vše dáme vařit do osolené a opepřené vody asi na hodinu a půl.
Když je vše měkké, dobře rozšleháme vajíčko s vodou a vmícháme do polévky.
Kuřecí polévku z drůbků povaříme a okořeníme vegetou.
Kuřecí polévku z drůbků na talířích zdobíme sekanou petrželkou.