Recept na lehký salát vhodný na večeři hlavně v teplých letních dnech, když máme dostupnou sezónní zeleninu.
Hodnocení
4.3
/ 5 (6x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
1 ks
paprika
0.5 hlávky
salát
6 ks
ředkvičky
180 g
tuňák ve vlastní šťávě
0.5 ks
okurka
2 ks
paprika červená
0.5 hlávky
ledový salát
podle chuti
olivový olej
Postup přípravy
Salátové listy natrháme na malé kousky. Okurku oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na kostky. Papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na menší kousky. Ředkvičky nakrájíme na malé kousky.
Zeleninu promícháme, navrch položíme tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě nebo v rostlinném oleji a podle chuti zalijeme olivovým olejem.
Lehký salát s kousky tuňáka podáváme jako zdravý pokrm k různým příležitostem.