Dobrá pomazánka jen tak na pečivo, ale i na chlebíčky, jednohubky apod.
Hodnocení
3.8
/ 5 (12x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
2 kostky
lučina
mletý bílý pepř
2 lžíce
bílý jogurt
0.5 hrstě
cibulová nať
0.5 ks
červená cibule
bylinková sůl
Postup přípravy
Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibulkovou nať rozkrájíme na kolečka.
Lučinu dáme do misky a pomocí vidličky rozmačkáme. Přidáme jogurt, pepř a bylinkovou sůl. Můžeme vyšlehat pomocí tyčového mixéru. Přimícháme cibuli a cibulkovou nať. Lučinovou pomazánku necháme vychladit.
Lučinová pomazánka s cibulkou nejlépe chutná na tmavém pečivu.