Francouzské makronky jsou drobné mandlové "laskonky" nejrůznějších barev slepované ochucenou náplní. Vyzkoušejte recept Pavla Jurašky, šéfcukráře Brasserie La Gare.
1 špetka | sůl |
75 ml | voda |
200 g | bílek |
225 g | cukr krupice |
250 g | cukr moučka |
250 g | mandlová moučka |
náplň | |
---|---|
marmeláda | |
máslový krém | |
čokoládový ganáž | |
mascarpone s ovocem |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena