Prsa opláchneme a osušíme. Česnek nakrájíme nadrobno a promícháme s citronovou šť., 2 lžícemi oleje a nasekanou petrželkou. Do této směsi naložíme maso a necháme dvě hodiny marinovat. Maso zprudka v hrnci opečeme a na mírném ohni ho pak dusíme dalších asi 20 minut. Okořeníme. Mrkve očistíme a necháme jim kousky zelených natí, povaříme je asi 5 minut v osolené vodě. Pánev zlehka vytřeme máslem a z vody a cukru připravíme karamel, do něhož namáčíme vařenou mrkev. Maso vyjmeme z hrnce a uložíme v teple. Šťávu smícháme s vývarem, marinádou z masa, krémem mascarpone, nebo kysanou smetanou a zbytkem petrželky, krátce povaříme a okořeníme dle chuti. Prsíčka nakrájíme na plátky, podáváme s mrkví, přelití omáčkou a posypané petrželkou. Jako příloha jsou nelepší těstoviny, nejlépe špenátové fettuccine.