Recept na špikovaná králičí stehna pečená v marinádě ze směsi šalotky, česneku, medu, vína a provensálského koření.
50 g | slanina |
2 stroužky | česnek |
2 ks | šalotka |
2 lžíce | citronová šťáva |
2-3 snítky | čerstvý tymián |
100 ml | bílé suché víno |
1 lžíce | třtinový cukr |
2 ks | králičí stehno |
podle potřeby | |
---|---|
1 lžíce | olej |
vývar | |
50 g | máslo |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
bylinky provensálské |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena