Kuřecí srdíčka, játra, žaludky a ledvinky podle potřeby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ledvinky jsou stejný postup, jen se musí odkrojit blány a alespoň 3x je propláchnout vřelou vodou. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.
Ve větším hrnci orestujeme cibuli. Přidáme očištěné srdíčka a žaludky, osolíme opepříme a přidáme necelou malou lžičku kmínu. Přidáme trochu vody, tak do půlky směsi a přikryjeme pokličkou. Základ směsi dusíme doměkka a podle potřeby podléváme. Jakmile bude směs měkká přidáme játra, nakrájené na stejně velké díly jako jsou srdíčka a žaludky. Dáme zase chvilku dusit, dokud nezměknou i játra. Až jsou hotová, dolijeme vodu podle množství - kolik omáčky chceme. Až omáčka začne vařit, zahustíme ji a ještě chvíli povaříme.
Omáčku z kuřecích vnitřností podáváme s vařeným bramborem nebo hranolky.