Rychle a snadno můžeme připravit ostrou pomazánku z nakládaných špekáčků. Výborně chutná na topinkách s česnekem.
3 lžíce | majonéza |
1 ks | cibule |
4 lžíce | kečup sladký |
1 lžička | dijonská hořčice |
2 ks | nakládaná feferonka |
4 ks | utopenci |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
mletý černý pepř |
Špekáčky vyjmeme z nálevu, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Cibuli oloupeme a velmi jemně nakrájíme na kostičky. Feferonky očistíme a jemně usekáme. Všechny připravené ingredience promícháme a spojíme s kečupem a majonézou. Podle chuti přisolíme, opepříme a přisladíme. Pomazánku necháme asi 2 hodiny odležet v chladu. Ostrou pomazánku ze špekáčků mažeme na kolečka rohlíků nebo plátky veky. Zdobíme červenou paprikou a natí petrželky.
Chuťovka k pivu: Recept na domácí nakládaný hermelín
Zkuste si připravit domácí nakládaný hermelín dochucený podle vašich vlastních představ.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena