Mražené rybí filety (pangasus) zapečené v troubě pod grilem s mozzarellou a zelenými kapary.
Hodnocení
3.1
/ 5 (132x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
sůl
50 g
máslo
2 lžíce
kapary
150 g
mozzarella
300 g
filety pangase
podle chuti
mletý bílý pepř
citronová šťáva
italské bylinky
Postup přípravy
Mražené rybí filety necháme mírně rozmrznout. Pak je osolíme, opepříme, pokapeme citronem a posypeme italskými bylinkami.
Mozzarellu a máslo nakrájíme na plátky.
Pekáč vymažeme a položíme do něj rybu. Filety posypeme kapary a rozložíme na ně plátky mozzarelly a másla. V troubě předehřejeme gril a vše zapečeme dozlatova.
Pangasuse zapečeného se sýrem a kapary podáváme ze zeleninou nebo pečenými brambory.