Filety z tresky očistíme, osolíme, opepříme, zakapeme limetkovou šťávou a necháme odležet.
Mezitím si připravíme rajčatovou směs na krustu. Oloupanou cibuli a rajčata nakrájíme na drobné kostičky. Plochou listovou petrželku jemně nasekáme. Na másle necháme zesklovatět cibulku, ke které vmícháme rajčata a goji. Směs podusíme doměkka a zakapeme limetkovou šťávou. Do vychladlé směsi vmícháme nastrouhaný sýr, petrželku, sůl, pepř a vše zahustíme strouhankou.
Odležené filety vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a na ně rozprostřeme rajčatovou směs, na kterou položíme několik hoblin másla. Vše pečeme nezakryté při 200 °C přibližně 20 - 25 minut, dokud nevznikne křupavá krustička.
Pečenou tresku s rajčatovou krustou rozdělíme na porce, pokapeme vypečenou šťávou a podáváme se šťouchaným bramborem a jarní cibulkou.